اخذ ویزای شنگن

 

گروه بین الملی ویزا 360 ، بزرگترین تیم حقوقی کشور با سالها تجربه در زمینه اخذ اقامت اروپا و ویزای شنگن اطلاعات تخصصی و منحصر به فردی را در این صفحهبه هموطنان عزیز ارائه می نماید. ما مفتخریم با همکاری موسسه حقوقی سام و با استفاده از وکلای مجرب در سراسر اروپا همواره مشاور شما خواهیم بود  و شما را در مسیر اخذ ویزای شنگن یاری می نمایییم. 



مدارک لازم جهت اخذ ویزای شنگن :


1. ترجمه رسمی کارت ملی به زبان انگلیسی

2. ترجمه رسمی شناسنامه به رسمی زبان انگلیسی

3. پاسپورت با حداقل اعتبار درخواست ویزا

4. پاسپورت قبلی ( برای بررسی نیاز می باشد)

5. ترجمه رسمی سند ملکی به نام متقاضی به زبان انگلیسی

6. سه قطعه عکس (رنگی- زمینه سفید - 70% چهره - 3.5*4.5).

7. مدارک شغلی:

• پزشکان: پروانه مطب+کارت نظام پزشکی(ترجمه) / دانشنامه تحصیلی(ترجمه).

• مهندسان: پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی(ترجمه).

• وکلا:پروانه وکالت/کارت وکالت(ترجمه).

• کسبه: پروانه کسب (ترجمه)/کارت بازرگانی(ترجمه) در صورت داشتن.

• مدیرعامل شرکتها:روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت( ترجمه با مهر دادگستری)+ گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،حقوق و مزایا)(ترجمه)..کارت بازرگانی(ترجمه) در صورت دارا بودن.

• کارمند بخش خصوصی: روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت( ترجمه با مهر دادگستری)+ گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،حقوق و مزایا)(ترجمه)+لیست بیمه 6 ماهه (ترجمه).

• ساختمان سازها:اصل گواهینامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پایان کار ساختمان/کارت انبوه سازی.

• مشاغل دولتی:حکم کارگزینی + فیش حقوقی 3ماهه(ترجمه).

• بازنشسته ها : حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی(ترجمه).

• دانش آموزان و دانشجویان : نامه اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی(ترجمه).

8. مدارک مالی و بانکی

ریز پرینت بانکی 3ماه اخر(گردش حساب) + گواهی تمکن مالی (موجودی حساب) به زبان انگلیسی- حد اقل موجودي 40.000.000 تومان(به ازای هر نفر) با مهربانک

9. بیمه مسافرتی شنگن

10. آدرس محل سکونت و شماره تلفن های تماس با متقاضی

 توجه:

 - تمام مدارک فوق می بایست ترجمه رسمی شوند و به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه برسند.

- هزینه ترجمه مدارک بر عهده متقاضی است.

- هزینه انگشت نگاری سفارت بر عهده متقاضی است.

- تهیه بیمه مسافرتی شنگن به عهده مسافر می باشد.

- در صورت تقاضای ویزای خانم خانه دار مدارک فوق به همراه سند ازدواج از همسر ایشان کسب می شود.

- در صورت سفر كودك موافقتنامه محضري از سرپرست كودك لازم است.



 

 شرایط اخذ ویزای شینگن:


• تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. 


• در حال حاضرتمامی اقدامات اخذ ویزای شنگن از وقت سفارت تا دریافت ویزا در  شرکت VFS نماینده انحصاری سفارت ها صورت می پذیرد.

• حدودا 21  روز کاری از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.


• زمانی که وقت سفارت متقاضی تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه انگشت نگاری در اختیار وی قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا کمک شایانی خواهد کرد.

• در یک خانواده ، سرپرست خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام وی کفایت می کند.

 

 

 

موسسه حقوقی سام نماینده هلدینگ اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 02186087214– 02186087195 ازساعت ۹ الی ۱۸ در تماس باشید**

 



 

Go to top