اخذ اقامت اسپانیا

 

 

اقامت اسپانیا- موسسه سام

 

اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

اسپانیا با حدود ۴۶ میلیون نفر جمعیت،  به مناظر زیبا، سواحل  بزرگ و شهر های جهان نمای  پالما  مایورکا، بارسلونا و یا مادرید مشهور است. اسپانیا به عنوان یکی از مهم ترین مراکز اقتصاد در اروپا، به شما  این امکان را می دهد با توجه به زیر ساخت های لازم کسب و کار خود را ایجاد کنید و یا در اسپانیا زندگی کنید. همانند دیگر کشور های واقع در جنوب اروپا،  اسپانیا از بحران اقتصادی با نرخ بالای بیکاری و کاهش قیمت خانه بین ۳۰ تا ۵۰ درصد رنج می برد که این موضوع شرایط این کشور را به یک نقطه سرمایه گذاری مناسب تبدیل می کند تا متقاضیان بتوانند کسب و کار مورد نظر خود را ایجاد کنند.
موسسه حقوقی سام نماینده هلدینگ اینوید در ایران متشکل از کاشناسان  مجرب و وکلای توانمند در بسیاری شهر های اروپا فعال است. دفتر مرکزی این گروه در اتریش واقع شده و بهترین و بالاترین خدمات را به شما ارائه می دهد.

در اینجا می خواهیم به بهترین روش مهاجرت به اسپانیا (اقامت تمکن مالی اسپانیا) اشاره کنیم که در حال حاضر به عنوان یکی از پر بازدید ترین روش های مهاجرت به اسپانیا توسط هموطنان ایرانی مورد بازدید قرار گرفته است.

 

 

اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

اخذ اقامت تمکن مالی اسپانیا بدون سرمایه گذاری – بدون خرید ملک :

تنها با اثبات توانایی مالی در کشور خودتان از مزایای اقامت اسپانیا بهره مند می شوید.

راه های اثبات توانایی جهت اخذ اقامت تمکن مالی اسپانیا به شرح زیر است:

  • اجاره ملک : اثبات توانایی مالی از اجاره های که متقاضی از مستاجران خود دریافت می نماید.
  • سود سپرده بانکی : احراز سپرده های بلند مدت بانکی مشمول سود
  • سود سهام بورس : ارائه سهام های خریداری شده قابل تائید از سازمان بورس
  • حقوق بازنشستگی : ارائه فیش حقوق بازنشستگی ارگان های دولتی

 

 

شرایط اقامت تمکن مالی اسپانیا

 

– اجاره یک ملک در اسپانیا

– رفت و آمد و حضور 180 روز در اسپانیا

– خرید بیمه نامه زندگی

 

مزایای دریافت اقامت تمکن مالی اسپانیا :

– لازم نیست شرکت ثبت کنید
– لازم نیست پرسنل استخدام کنید
–  اقامت تمکن مالی اسپانیا شرایط سنی ندارد
– نگران پرداخت مالیات نباشید
– با اقامت تمکن مالی اسپانیا به راحتی در کشورهای دیگر شنگن تردد و زندگی کنید.
– امکان درخواست اقامت دائم اروپا
پروسه اخذ اقامت تمکن مالی اسپانیا به صورت تضمینی توسط موسسه حقوقی سام نماینده هلدینگ اینوید در ۶ ماه انجام می شود.

 

 

اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک (گلدن ویزا)

 

  • خرید ملک در اسپانیا  و اخذ اقامت دائم
  • امکان کار و تحصیل برای اعضای خانواده

 

 

شرایط کلی برای اخذ اقامت  دائم اسپانیا :

 

  • حداقل میزان سرمایه گذاری باید حداقل ۵۰۰٫۰۰۰ یورو باشد.
  • مالیات خرید ملک ۱۲ تا ۱۵ درصد می باشد.
  • امکان سرمایه گذاری ۵۰۰٫۰۰۰ یورو را برای یک یا دو ملک
  • ویزاهای اقامتی فقط به فرزندان زیر ۱۷ سال تعلق می گیرد.
  • ویزای اقامتی اسپانیا تا ۵ سال نیاز به تمدید ندارد.
  • اقامت دائم در شرایطی امکان پذیر است که شخص سوء پیشینه نداشته باشد.
  • ملک خریداری شده  پس از گذشت ۵ سال که اقامت دائم خود را گرفتید ،قابل خرید وفروش است.
  • این ویزای اقامتی به متقاضی امکان سفر بدون ویزا به کلیه کشورهای اتحادیه شنگن را می دهد.
  • پروسه  کار برای اخذ ویزای سرمایه گذاری ۶ ماه است.
  • در صورتی که شما وخانواده ی شما تحت پوشش ویزای طلایی هستید از روز اول ویزای خود اجازه کار دارند.
  • تابعیت اسپانیا پس از گذشت ۵ سال از اقامت دائم تحقق پذیر است.
  • شخص باید ثابت کند در هر سال، ۱۸۰ روز در اسپانیا اقامت داشته است.
  • بلافاصله بعد از خرید ملک شخص تمام اعضای خانواده می توانند در اسپانیا کار کنند وپس از گذشت گذشت ۵ سال میتوانند هر کجای اتحادیه اروپا اقامت کنند،تحصیل کنند وکار کنند.

 

شرایط متقاضی 

  • فرد نباید در گذشته حضور غیر قانونی در خاک این کشور داشته باشد.
  • سن باید ۱۸ سال به بالا باشد.
  • ریجکتی ویزا از هیچ یک از کشورهای عضو شنگن نداشته باشد.
  • از لحاظ جسمانی سالم و دارای بیمه سلامت باشد.
  • از لحاظ اقتصادی فرد باید شرایط ایده الی داشته باشد این به این معنی است که شخص بتواند هزینه های زندگی خود وخانواده اش را به راحتی بپردازد.
  • ملک خریداری شده حتما باید به صورت قانونی ثبت شود.

 

سرمایه گذاری از طریق خرید ملک

میزان سرمایه گذاری برای هر شخص باید یک ملک به ارزش ۵۰۰٫۰۰۰ یورو و یا بیشتر باشد. قرارداد خرید ملک باید کاملا قانونی باشد و در دفتر اسناد رسمی ثبت شود.

نوع و تعداد ملک اهمیت ندارد. تعداد میتواند بیش از یک ملک باشد. ملکئ میتواند مسکونی ،توریستی،تجاری یا صنعتی باشد. این ملک می تواند از زمین های روستایی، زمین توسعه یافته و یا ساختمان در حال ساخت باشد.

 

اخذ اقامت دائم و پاسپورت اسپانیا

پس از گذشت ۵ سال اقامت پیوسته ،متقاضی میتواند درخواست اقامت دائم دهد.

بدین ترتیب پس از گذشت ۱۰ سال تابعیت اسپانیا به شخص تعلق می گیرد (در صورتیکه در هر سال حداقل ۶ ماه حتما در اسپانیا سکونت داشته باشد).

 

 

 

 

موسسه حقوقی سام نماینده هلدینگ اینوید

بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی در ایران

 

**جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 02186087214– 02186087195 ازساعت ۹ الی ۱۸ در تماس باشید**

 

Go to top